|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Seljak Listesi | Radio and TV | Forumları Okundu Kabul Et |
| Her Telden Fütursuzca Aklınıza ne geliyorsa buraya yazabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Prvi seljak
Seljak 178 Mesaj için 543 Teşekkür aldı.
This message has been thanked: 3 times
Seljak 20 Mesajda 21 Defa Eksilendi!
![]() |
Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?
Ben şu an Kıraç'tan "Gülmek için yaratılmış" şarkısını dinliyorum.Sevmek için yaratılmış kalplerinizin boş kalmamasını dileyerek soruyorum.Peki siz şu anda ne dinliyorsunuz?
|
|
|
#2 |
|
Laz asıllı dom bıcırı
Seljak 656 Mesaj için 1.889 Teşekkür aldı.
This message has been thanked: 4 times
Seljak 26 Mesajda 26 Defa Eksilendi!
![]() |
Cevap: Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?
Kazım Koyuncu "Tsira"
Tsira Bahçedeydim gül gördüm Tsira kız kurbanın olayım Koparmak istiyordum, koparamadım Nanaia kız kurbanın olayım Kırlangıçlar gibi Senin sevdan sardı beni Tsira kurbanın olayım Sen gülden daha güzelsin Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim Tsira kurbanın olayım tsira bağis vordi vardi ziri nana tsira kogale silvad moqod vamasopu nanaia tsira kogale tsira tsira nanaia tsira kogale muçod mapşa liak teşi nana tsira kogale skan qoropak ma omçopu nanaia tsira kogale tsira tsira nanaia tsira kogale si vardisu uçguku do nana tsira kogale tişen godzvang vardişnero nanaia tsira kogale tsira tsira nanaia tsira kogale Söz: Anonim(megrelce) Müzik:İ. Bobohidze Düzenleme: İberya Özkan, Kazım Koyuncu Konu lazkizi tarafından (8. September 2007 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Prvi seljak
This message has been thanked: 3 times
![]() |
Eski türk Filmleri hayranı olarak ben şimdi de Nalan'dan "Ömrümce hep Adım adım" şarkısını dinliyorum.Ben galiba bu yüzden kolay unutamıyorum.
Ne diyebilirim ki..."Ahh bu şarkıların gözü kör olsun" ![]() Ömrümce hep adım adım ben hep seni aradım. ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım. Kenarlarda, köşelerde, kadehlerde,şişelerde, ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım.
|
|
|
#4 |
|
Laz asıllı dom bıcırı
Seljak 656 Mesaj için 1.889 Teşekkür aldı.
This message has been thanked: 5 times
Seljak 26 Mesajda 26 Defa Eksilendi!
![]() |
Aynen
Şimdi de bu daha acıtıyo diye bunu dinliyorum... Delilik parayla diil Gelevera Deresi koyverdun gittun beni oy koyverdun gittun beni allahundan bulasun oy allahından bulasun kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun gelevera deresi oy gelevera deresi iki dağun arasi oy iki dağun arasi yüzunden silinmesun yüzunden silinmesun bıçağımun yarasi yüzunden silinmesun yüzunden silinmesun bıçağımun yarasi sevduğum senin aşkın ciğerlerumi dağlar hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen sevduğun boyle ağlar sevduğun boyle ağlar hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen sevduğun boyle ağlar sevduğun boyle ağlar sevduğum senin aşkın ciğerlerumi dağlar hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen sevduğun boyle ağlar sevduğun böyle ağlar hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen sevdiğun boyle ağlar sevdiğun boyle ağlar koyverdin gittun beni oy koyverdun gittun beni allahundan bulasun oy allahından bulasun kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun sevduğum senin aşkın ciğerlerumi dağlar hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen sevduğun boyle ağlar sevduğun böyle ağlar hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen sevdiğun boyle ağlar sevdiğun boyle ağlar İndirmek için: http://rs204l3.rapidshare.com/cgi-bi...76785585749445 Konu lazkizi tarafından (8. September 2007 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: talep üzerine mp3 ekleme :) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Prvi seljak
This message has been thanked: 5 times
![]() |
Alıntı:
Bu şarkıyı dinleyebileceğim ya da indirebileceğim bir link var mı ?Yazabilir misin? Tam bana göre bir şarkı![]()
|
|
|
|
#6 |
|
|
Şuanda Serdar Ortaç ve Bengü'den "Korkma Kalbim" i dinliyorum.
Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kalbim aynı dertle ağlamış Sözüm kıymetimi bilene Perişanım diyene Ayrıldıysak kime ne Kimin kararı Nasıl koydu ki bu sana İçinde saklasana Anlattıkça duyana Bana zararı Yüreksizin birine Gönül veren tenime Bakıp da sözlerine Uyan kafamı Değiştirip adını Kapatmışım kapımı Gel artık ayrılığın Kesin zamanı Şeytan mısın melek misin Sanki benden yürekli misin Korkma kalbim geçer acısı İlk defa mı aşık oldun sen aaaaah Var mı aşkın benle kavgası Sanki ilk kez ağlıyorsun sen |
|
|
|
#7 |
|
Prvi seljak
Seljak 8 Mesaj için 29 Teşekkür aldı.
This message has been thanked: 4 times
Seljak 0 Mesajda 0 Defa Eksilendi!
![]() |
Saban Saulic --Dodji da ostarimo zajedno
Dodji da ostarimo zajedno Gledam u tuznu jesenju noc s pokisle grane lisce opada u daljini cujem muziku neku i pitam sebe gde li si sada Nisi me volela u ono vreme a ja sam zeleo samo jedno sada kad nismo mi mladi ko nekada dodji da ostarimo zajedno Ja svakog dana proklinjem sebe zasto te drugom prepustih lako pevo sam pesme, nado se boljem i bezbroj puta uz gitaru plako Da li jos pamtis ljubavi moja kada smo ruze zajedno brali gde li si sada mladosti moja zasto su tebe od mene ukrali Ben bunu yazmadan şarkı bitti. Bir kez daha dinleyeyim dedim, yalan olmasın sonra. Kendimden geçtim, alıp götürdü beni şarkı. İkinciside bittiğinde mesajımı hala gönderemedim. Yalancı çıktık, başka şarkıya geçti ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prvi seljak
This message has been thanked: 6 times
![]() |
Yeni türkü'den "İstersen hiç başlamasın" şarkısını dinliyorum.Şiir Murathan Mungan'ın...
İSTERSEN HİÇ BAŞLAMASIN İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize
|
|
|
#9 |
|
Stražar Za Seljake
Seljak 332 Mesaj için 839 Teşekkür aldı.
This message has been thanked: 2 times
Seljak 15 Mesajda 16 Defa Eksilendi!
![]() |
bende şu an zaklonişçe prepeva dan raçunajte na nas ı dinliyorum. şarkının sözleri başka başlıklarda yazıldığından dolayı buraya yazmamayı daha doğru buluyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Prvi seljak
Seljak 13 Mesaj için 17 Teşekkür aldı.
This message has been thanked: 1 times
Seljak 0 Mesajda 0 Defa Eksilendi!
![]() |
dino merlin-mjesecina
Bilo je ljeto, vrela noc i svirao stari, dobri rock 'n' roll ti i ja, dva mjesecara dva bagrema bijela tek procvala Mjesecina k'o dukat zut ti dovoljno mlada, ja dovoljno lud mjesecina k'o dukat zut ti dovoljno zena, prvi je put Srce u srcu, ruka u ruci kao mornari u mirnoj luci crna oka dva, dva lopova sve su sa sobom mi odnijela Mjesecina k'o dukat zut ti dovoljno mlada, ja dovoljno lud mjesecina k'o dukat zut ti dovoljno zena, prvi je put Noc je plesala u ritmu tijela tvoje nemirne ruke i postelja bijela lete godine, sretan im put al' zauvijek ostaje nas prvi put Mjesecina k'o dukat zut ti dovoljno mlada, ja dovoljno lud mjesecina k'o dukat zut ti dovoljno zena, prvi je put |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|